Hrom Pikolinat
Oligoelement, formulisan kako bi pomogao postizanje ciljeva u pogledu treninga.
Hrom je mineral u tragovima koji je neophodan u telu za normalan rast i razvoj. Hrom Pikolinat je jedan od najmoćnijih oblika hroma i često se koristi za one koji žele da kontrolišu metabolizam šećera u krvi za kontrolu telesne težine.
Studije pokazuju da Hrom Pikolinat može da pomogne u smanjenju telesne masti, kao i povećanju mišićne mase te je posebno popularan dodatak onima koji žele da "paze na svoju težinu".
Hrom Pikolinat je takođe veoma popularan proizvod među atletskom zajednice zbog njegove važne uloge u produktivnosti šećera u krvi. Promoviše glikogena skladištenje u mišićima, povećava sintezu proteina, i podstiče formiranje masti u masnom tkivu. Nedostatak u Hromu bi mogao izazvati ozbiljna ograničenja u atletskim performansama.
- Doprinosi normalnim ugljenim hidratima, masti i metabolizmu proteina
- Održava normalan nivo glukoze u krvi
- Trag minerala
Ovaj oligoelement može se naći u integralnim žitaricama, jajima i mesu. Pomaže metabolizam makronutrijenata1 i održavanje zdravog nivoa glukoze u krvi.2
Može biti teško dobiti dovoljnu količinu isključivo ishranom, tako da naše tablete sadrže veću od dnevne preporučene doze, kako bi metabolizam dobio dodatni podsticaj.1
1. Hrom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.
2. Hrom doprinosi održavanju normalnih nivoa glukoze u krvi.
Konzumirati 1 tabletu dnevno. Najbolje uzeti sa hranom.
Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mestu od direktne sunčeve svetlosti. Pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja dece.
Veličina porcije - 1 Tableta
Porcija po pakovanju - 180 (180 Tableta)
Prosečne Nutritivne Vrednosti
U porciji *RI Hrom 200 µg 500% * Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)
Sredstva za podizanje (dikalcijum fosfat, mikrokristalna celuloza), Hrom pikolinat, Protiv stvrdnjavanja (magnezijum stearat).
Alergeni:
Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.